Supertoffe Flow actie!

22 Okt

In Flow nummer 7 kon je het al lezen, deze geweldige actie van Flowmagazine!

Doe je bijvoorbeeld aan postcrossing? Dan is dit kaartenrek ideaal! Maak een mooie tentoonstelling van je laatst ontvangen kaartjes.

Ook zeker erg leuk voor alle ontvangen geboortekaartjes en/of kerstkaartjes. Of hang hem in de keuken met handgeschreven kaarten met je lekkerste recepten.

H. 110cm, L. 49cm.For 24 photos/cards of 10 x 15cm

Nu momenteel aanbieding, een rek met diverse Flowkaarten!

Hier te bestellen voor € 40,00

Flow Retro Filmbox

Vijf door Flow geselecteerde films voor 24,99 In de box vind je de volgende films: Bride flight, An education, Nowhere boy, Big Night, Amélie.
Bride Flight Een Nederlandse topfilm over drie vrouwenlevens. Over alles achter je laten in Nederland en naar de andere kant van de wereld gaan om daar een nieuw bestaan op te bouwen.
An education Een klassieker: net meisje ontmoet foute man. Maar dan waanzinnig gespeeld in een geweldig vormgegeven film.
Nowhere boy Vertelt het verhaal van de jeugd van John Lennon. Of je nu van de Beatles houdt of niet: het is een ontroerende film over families en familiegeheimen
Big night Over de twee broers Primo en Secondo en hun matig draaiend restaurant in New York. Een liefdevolle en humoristische film, die je niet snel zult vergeten, met een prachtige Isabella Rossellini in een van de hoofdrollen.
Le fabuleux destin d’Amélie Poulain Een must-see, een filmklassieker, een prachtige lieve en vrolijke film… Na afloop wil je hem nog een keer zien en nog een keer. Blijmakend filmsprookje!

Deze filmbox kan je hier bestellen voor € 15,00

Flow verzamelkastje

Mooi verzamelkastje van Flow. Een tijdje was in Flow magazine te zien hoe  anderen hun verzamelkastje vulden. En nu kan je dat thuis zelf doen, in dit witte houten kastje kan je je mooiste verzamelingen tentoonstellen. Het kastje heeft een redelijk formaat van 60 x 81 cm.

Wegens het gewicht van het kastje worden er extra verzendkosten gerekend, (het systeem rekent dus ook verzendkosten voor het ophalen in Haarlem, dit is natuurlijk onjuist en word bij het ophalen teruggegeven

Dit kastje kan je hier bestellen voor de prijs van maar € 35,00!!

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: